Телешки суджук Сомелиерски Мезета
Описание
Марката Сомелиерски Мезета предлага продукти с безкомпромисно отношение към качеството на месото и приготвените от него гурме деликатеси.
Гурме суджукът „Сомелиерски Мезета“ е приготвен от българско говеждо месо по рецепта, която подчертава вкуса на чистото месо във всяка хапка. Суджукът се приготвя в естествено черво и отлежава в продължение на 25 дни.
Отлично мезе за вина от Каберне Совиньон, Мавруд и Мерло.
Хранителна стойност за 100 гр.
Eнергийна стойност: 249 ккал.
Белтъчини 36,22 гр.
Въглехидрати 12 гр. от които захари 0,02 гр.
Мазнини 33,11 гр. от които наситени маслени киселини 11,39 гр.
Сол 3,85 гр.
Съдържание:
Говеждо месо, натурални подправки, сол, натриев нитрит, ядлива обвивка.
Тегло: 185 гр.
Съхранение от 0 С до 4 С