Младо вино Винарна Ялово
Описание
МЛАДО ВИНО - бутилирано само няколко седмици след края на ферментацията, младото вино е със запазен плодов аромат и свежест. Така бутилирано има по-голямо съдържание на биологично активни вещества – антоциани, ресвератрол, витамини, флавоноиди, други полифеноли. Тъй като не е стабилизирано, е възможна поява на утайка на дъното на бутилката.
СОРТОВ СЪСТАВ - Рубин и Каберне Фран
ВИНИФИКАЦИЯ - Класическа ферментация в дъбова каца на ронкано грозде и задържане с ципите 15 дена. След източване виното прекарва ябълчено-млечно кисела ферментация. Не е бистрено и стабилизирано. Преди бутилиране минава само през груба филтрация.
Чудесна алтернатива за Вас
Характеристики
Кажете ни какво мислите за продукта
Знаеш, че твоето мнение е важно, нали? Бъди първия написал отзив!