Ризлинг Фелс Класик Вайнгут Лет
Описание
Използва се само здраво грозде без ботритис. След отстраняване на дръжките и контакт с ципите за около 12 часа пресоването се извършва с пневматична преса. След това сокът се оставя да се утаи за около 12 часа, само чистият сок се използва за ферментация с култивирани дрожди в резервоари от неръждаема стомана с контролирана температура. Ферменрация в рамките на няколко седмици, за да осигури свеж и плодов характер, време за бутилиране януари или февруари.Вината от серията Fresh and Easy се произвеждат в стил, който е идеален за бърза консумация - в компанията на приятели или като акомпанимент на много леки ястия. Привлекателният свеж, плодов и достъпен стил дава уникален вкус на вината.
Чудесна алтернатива за Вас
Характеристики
Кажете ни какво мислите за продукта
Знаеш, че твоето мнение е важно, нали? Бъди първия написал отзив!